Sungurlu Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 24 saat görevlerinin başında.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler cadde ve sokaklarda oluşabilecek kirli görüntülerden vatandaşların etkilenmemeleri, şehir dışından gelen ziyaretçilerin rahatsız olmamaları için sabaha kadar görevlerinin başında.
Amaçlarının daha yaşanılabilir bir Sungurlu olmasını sağlamak olduğunu kaydeden Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner; “Bilindiği üzere zaman mefhumu gözetmeksizin Fen İşleri, İmar Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü gibi birimlerimiz ilçenin her bölgesinde titizlikle çalışmalarını sürdürmekte. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde ilçemizin çok daha güzel görünmesi için gerçekleştirilecek temizlik çalışmalarından sorumlu. Bu amaçla özellikle kış aylarının gelmesi ile birlikte donma ve buzlanmalara karşı tuzlama ve temizlik çalışmaları da had safhaya çıkartıldı. Bunun yanı sıra daha temiz bir Sungurlu için caddelerimiz de yıkama çalışmaları da yapılmakta. Tüm ekip arkadaşlarıma bu titiz ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, tek amacımızın daha yaşanılır ve gelecek nesillere çok daha güzel bir Sungurlu bırakmak olduğunu hatırlatmak istiyorum” dedi.

Önceki Başkan Şahiner,14 Şubat’ta Nikah Kıydı